Jouw bestelling

Pad Thai QSR Concept

Pad Thai is een jong en modern Thai's treet food “to go concept”. Wij serveren populaire Thaise noedelgerechten, snacks en drankjes. Ons kenmerkende product is Pad Thai-noedels, je kunt kiezen tussen vlees, zeevruchten of vegetarisch en genieten van de authentieke Thaise ervaring.

Wij serveren authentiek Thais eten op basis van de originele Thaise recepten. Daarom zijn wij door het Thaise Ministerie van Handel bekroond met de Thai Select award!

Pattern

Ons concept

Ons concept is geïnspireerd op de hedendaagse manier van leven en begrijpt de behoeften van het drukke leven van onze klanten. Bij Pad thai kun je genieten van authentiek Thais eten op je eigen gemak en tempo, daarnaast zijn onze gerechten zeer smaakvol tegen een eerlijk prijs. Zo passen we ideaal in het drukke leven van onze klanten.

We introduceren het QSR (Quick Service Restaurant Concept) om de meest populaire Thaise gerechten te serveren zonder poespas, zonder lange wachttijden en zonder gedoe.

Onze ervaring

We zijn misschien een nieuw concept in Nederland, maar wat we missen in jaren van bestaan, maken we goed in onze wereldwijde ervaring, passie voor de Thaise keuken en vastberadenheid om onze exclusieve maar traditionele recepten met jou te delen.